Welkom in de creatieve toekomstpoort van de Kop van Noord-Holland! Vanuit Den Helder neemt Studio 62 de regie in handen. Online én offline.
Druktemaker B.V.
Ondernemen is zichtbaar zijn. Laten zien wie je bent, wat je doet en waar men je kan vinden. Een spel van onderscheiden, verleiden en overtuigen. Het vertrouwen van de doelgroep winnen én behouden. Dat spel spelen wij iedere dag samen met onze klanten!

‌Druktemaker is een full service marketing en communicatie bureau. Ons team van creatieve professionals werkt aan regionale, landelijke en internationale opdrachten. 
Naar de website
BitPuma
‌BitPuma is een digitaal productiebureau dat is ontstaan uit de samenwerking tussen Druktemaker Media en Inslag. Wij zijn een mix van jonge en ervaren vakidioten, met een dagelijkse honger naar kennis en innovatieve, unieke producties. Stuk voor stuk professionals met verschillende persoonlijkheden, die samen werken aan één doel: te gekke dingen maken. Naast het design en de development van websites, banners, animaties, webapplicaties en webshops werken we aan de ontwikkeling van onze eigen site building software.

Naar de website
Kbaal
Kbaal film & animatie

Kbaal maakt oogstrelende en impactvolle bedrijfsfilms, commercials, animaties, explanimations, 360° film en fotografie, VR. 
Naar de website
KbaalDruktemakerBitPuma