Welkom in de creative hub van Noord-Holland Noord! 
Druktemaker B.V.
Druktemaker is een creatief bureau dat vanuit het mooie Den Helder klanten in heel Nederland en daarbuiten bedient op het gebied van strategie, creatie, productie en marketing. Samen met zusterbedrijven Kbaal (film, animatie & livestream) en Bitpuma (webdevelopment) vormt Druktemaker de Creative Community Studio62. Met een team van ruim 25 creatieve professionals bestaan de in-huis specialisaties onder meer uit conceptontwikkeling, design, tekst, film, livestreaming, animatie, 3D, AR en VR, fotografie, drukwerk, webdevelopment, PR, marketing en social contentbeheer.
Naar de website
BitPuma
‌BitPuma is een digitaal productiebureau dat is ontstaan uit de samenwerking tussen Druktemaker Media en Inslag. Wij zijn een mix van jonge en ervaren vakidioten, met een dagelijkse honger naar kennis en innovatieve, unieke producties. Stuk voor stuk professionals met verschillende persoonlijkheden, die samen werken aan één doel: te gekke dingen maken. Naast het design en de development van websites, banners, animaties, webapplicaties en webshops werken we aan de ontwikkeling van onze eigen site building software en diverse SaaS-oplossingen.

Naar de website
Kbaal
Kbaal film, animatie & livestreaming

Kbaal maakt oogstrelende en impactvolle bedrijfsfilms, commercials, animaties, 360° film & fotografie, VR, AR, 3D en Livestreaming. 
Naar de website
KbaalDruktemakerBitPuma